Oktober

 KOOR BURGERBRUG
03 BURGERBRUG-Herboren Toren. Repetitie olv Victor Posch.
20:00  

 ALS IK DE ZEE MAAR ZIE
06 OUDENDIJK-Kerkje Oudendijk. Dubbelprogramma met vr de pauze een verhaal over een oude visser en een danseres met Margriet Middel (zang, dans) en Victor Posch (verhaal, piano). Na de pauze muziek, verhalen en gedichten over de zee door Helen Botman (zang) en Peter van Vleuten (gitaar, zang). Zaal open: 19.30 uur. Reserveren via: www.alsikdezeemaarzie.nl
20:00  

 DE LIEDJESSALON
07 BURGERBRUG-OldSkoel. Zing of speel een lied. De LIEDJESSALON wordt muzikaal begeleid door Willem Schoone (zang, bas, gitaar) en Victor Posch (piano, zang). Inschrijving voor zangers en instrumentalisten via victorposch@zonnet.nl Toegangsprijs bezoekers 5 euro p.p.
15:30  

 IMPROVISATIE+SPEELAVOND
10 BURGERBRUG-OLDSKOEL. Meer weten van de theorie achter het improviseren ? En daarna de kennis in de praktijk toepassen ? Geef je op: victorposch@zonnet.nl. Kosten 15 euro p.p.
19:00  

 JAZZIMPROVISATIEWORKSHOP
14 BERGEN-HARMONIEGEBOUW. Samenspelen en improviseren voor beginners en gevorderden. Opgeven via victorposch@zonnet.nl. Kosten 15 euro.
10:30  

 KOOR BURGERBRUG
17 BURGERBRUG-Herboren Toren. Repetitie olv Victor Posch.
20:00  

 ALS IK DE ZEE MAAR ZIE
18 HEILOO-Sierhuis Theater. Dubbelprogramma met voor de pauze een vertelling over een oude visser en een danseres met muziek en dans door Margriet Middel (zang, dans) en Victor Posch (verteller, piano). Na de pauze treden Helen Botman (zang) en Peter van Vleuten (gitaar, zang) op met muziek, verhalen en gedichten over de zee. Voorverkoop via www.alsikdezeemaarzie.nl, toegangsprijs 15 euro p.p.
20:00  

 ALS IK DE ZEE MAAR ZIE
19 DEN HELDER-Galerie Windkracht 13. Dubbelprogramma met vr de pauze een verhaal over een oude visser en een danseres met Margriet Middel (zang, dans) en Victor Posch (verhaal, piano). Na de pauze Helen Botman (zang) en Peter van Vleuten (gitaar, zang) met muziek, verhalen en gedichten over de zee. Zaal open 19.30 uur. Reserveren via: www.alsikdezeemaarzie.nl.
20:00  

 ALS IK DE ZEE MAAR ZIE
24 BERGEN AAN ZEE-Vredeskerkje. Dubbelprogramma ter gelegenheid van de Kunsttiendaagse met voor de pauze een vertelling over een oude visser en een danseres door Margriet Middel (dans, zang) en Victor Posch (verteller, piano). Na de pauze treden Helen Botman (zang) en Peter van Vleuten (gitaar, zang) op met muziek, verhalen en gedichten over de zee. Voorverkoop via www.alsikdezeemaarzie.nl, toegangsprijs 15 euro p.p.
20:00  

 ALS IK DE ZEE MAAR ZIE
27 LAMBERTSCHAAG-Kerkje. Dubbelprogramma met voor de pauze een vertelling over een oude visser en een danseres door Margriet Middel (dans, zang) en Victor Posch (verteller, piano). Na de pauze treden Helen Botman (zang) en Peter van Vleuten (gitaar, zang) op met muziek, verhalen en gedichten over de zee. Voorverkoop via www.alsikdezeemaarzie.nl, toegangsprijs 15 euro p.p.
20:00  

 KOOR BURGERBRUG
31 BURGERBRUG-Herboren Toren. Repetitie olv Victor Posch.
20:00  

Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December