Lessen/Workshops


Victor Posch geeft PRIVELES SAXOFOON en SAXOFOONWORKSHOPS VOOR 'ABSOLUTE BEGINNERS.Hier onder meer info:

De PRIVELES SAXOFOON word gegeven op vaste locaties in de volgende plaatsen:

Burgerbrug
Heiloo
Bergen
Schagen

De (prive)lessen duren een half uur per week. Tijdens de basisschoolvakanties wordt er geen les gegeven, evenals in de maanden juli en augustus.

Er wordt in alle stijlen lesgegeven: jazz, blues, pop, klassiek.

Iedereen tussen de 7 en 97 jaar kan saxofoon spelen en dus ook les krijgen. Boven 97 jaar geldt (bij gebleken geschiktheid) een speciaal seniorentarief

Het lesgeld is gebaseerd op een prijs per jaar, gedeeld door 10 maanden (in juli en augustus wordt er geen les gegeven, dus ook niet betaald). Een leerling krijgt 2 keer per jaar (in september en januari) een nota voor 5 maanden. Het lesgeld moet binnen deze 5 maanden via de bank betaald zijn.

Bij afwezigheid van de leerling en/of de docent vervalt de les. Wel kan bij tijdige melding gekeken worden of er een mogelijkheid bestaat om deze les op een ander tijdstip in te halen.

Opgeven kan het hele jaar door. Tarieven op aanvraag.

* De SAXOFOONWORKSHOPS VOOR 'ABSOLUTE BEGINNERS' zijn bedoeld voor mensen, die nog nooit iets aan muziek hebben gedaan. Leer in 90 minuten een SAMBA op saxofoon. Bestemd voor bedrijfstrainingen, familiebijeenkomsten, teambuilding door heel Nederland. Max. 16 deelnemers. De workshop is inclusief gebruik maximaal 16 saxofoons, rietjes, geluidinstallatie etc. Ex. BTW/reis-, verblijfkosten. Tarief op aanvraag.

Tot zover het serieuze werk. En dan gaan we nu over tot de rest van het feestprogramma.Klik hier SAXSOLO 'YESSIE'